Ako mať viac energie

Cítite sa unavený, stále bez energie a bez radosti zo života? Je už akýmsi zvykom, že pokiaľ sa cítime unavene a bez energie, automaticky siahame po rôznych energetických alebo kofeínových nápojoch. Pritom sa však zabúda na mnoho dôležitých a neutrálnejších postupov, pomocou ktorých je možné pozdvihnúť úroveň energie na vyššiu úroveň. Práve nedostatok vitamínov je častou príčinu únavy a vyčerpania. Preto Vám v dnešnom článku prinášame odporúčania na vitamíny, ktoré vám pomôžu mať viac energie a znížiť únavu:

2_3

Multi Vitamineral

Dodáva energiu a pomáha pri znížení únavy a vyčerpaní. Okrem toho je to výborný všestranný doplnok na podporu zdravia, imunity a celkovej vitality. Odporúčame ho užívať každý deň av prípade náročnejších dní zvýšiť dávku.

B-komplex

Vitamíny skupiny B podporujú nervový systém a považujú sa za nositeľov životnej energie. Ich nedostatok vo výžive má za následok pocit únavy a vyčerpania. Najlepší výsledok docielite, pokiaľ budete užívať vyvážený B-komplex, v ktorom sú všetky B vitamíny.

Železo

Špecifický, no pomerne častý prípad je, keď je únava spôsobená chudokrvnosťou. V tomto prípade je dôležité prijímať dostatok železa, aby sa posilnila tvorba červených krviniek. Obsah železa v tele znižuje aj prehnané pitie kávy, preto pokiaľ je toto váš prípad, mali by ste zvýšiť prísun železa.

joga

Vitamín C

Tento vitamín je väčšinou spájaný s imunitou, no málokto vie, že chronický nedostatok energie môže byť spôsobený práve nedostatkom vitamínu C. Vitamín C je rozpustný vo vode, neukladáme si ho do zásoby a telo si ho nedokáže vytvoriť, preto je nutný jeho každodenný príjem.

Spirulina

Táto sladkovodná riasa je výborná na podporu vitality, energie a imunity.

Medzi ďalšie časté príčiny únavy a nedostatku energie patrí napríklad stres, depresia a nedostatok spánku. Nech je príčina akákoľvek, pravidelné zásobenie vitamínmi vám pomôže pri bežných problémoch, ako je únava, ale aj pri vážnejších chorobách (avšak vždy je dôležité kontaktovať svojho lekára). Odporúčame užívať kvalitné prírodné vitamíny s vysokým obsahom aktívnej látky, pretože len tie vám zaručia účinnosť a vyriešenie problému.

 Nakúpiť si produkty na energiu 

 

 Ak sa vám článok páči, nezabudnite sa oň podeliť s priateľmi. Stačí kliknúť na tlačidlo ZDIEĽAŤ nižšie.

1_3