Gélový Multi Vitaminerál vs klasický multivitamín - aký je medzi nimi rozdiel a ktorý zvoliť

Väčšina ľudí už v dnešnej dobe pravidelne užíva multivitamín, pretože zistili, že ich strava nie je až taká vyvážená a že podpora imunity a celkového zdravia sa vždy hodí. No čo nie je v dnešnej dobe samozrejmosťou, je výber kvalitného a hlavne účinného multivitamínu. Túto situáciu možno poznáte: Poviete si, že by ste chceli podporiť svoje zdravie a tak zájdete do supermarketu, drogérie alebo lekárne a vyberiete si prvý multivitamín, ktorý vám padne do oka a veľmi neublíži vašej peňaženke. Máte svoj multivitamín, ktorý najbližšie mesiace spokojne užívate a myslíte si, ako svojmu zdraviu prospievate.

multi vitamineral premium

No bohužiaľ, nie je multivitamín ako multivitamín. Na zložení (hlavne pri doplnkoch stravy) určite záleží. Samozrejme, vždy len lepšie brať aspoň nejaký multivitamín než žiadny, ale prečo sa nerozhodnúť tak, aby ten „nejaký multivitamín“ mal pre telo čo najväčší prínos.

Poďme sa preto pozrieť na rozdiely medzi klasickým multivitamínom a multivitamínom od Dr.Vitamin.

Pre predstavu môžete nižšie vidieť porovnanie zloženia bežného multivitamínu a zloženia nášho najpredávanejšieho Multivitamineralu Premium. Čísla v prvom stĺpci znamenajú obsah vitamínu a v druhom sú percentá z odporúčaného denného príjmu. Tiež počet jednotlivých zložiek je veľmi zaujímavý (10 verzus 34).

 běžný Multivitamin   2_1   
 

Okrem zloženia (ktoré je samozrejme najdôležitejšie) sú medzi bežnými multivitamínmi a Multi Vitamineralom od Dr.Vitamin aj iné rozdiely. Väčšina klasických multivitamínov má tabletovú formu, čo znamená, že sa horšie vstrebáva a prehĺta a môže sa aj zasekávať v krku. Multi Vitamineral od Dr.Vitamin je v tekutých gélových kapsulách a preto je vstrebávanie rýchle a vďaka gélovému povrchu sa veľmi ľahko prehĺta. Okrem toho v našom multivitamíne nenájdete žiadny cukor, lepok a geneticky modifikované zložky (GMO), ale nájdete v ňom prírodné výťažky a bioflavonoidy.

SK multi porovnanie

A čo je najlepšie, pri porovnaní cena/výkon je Multi Vitamineral skvelá voľba. V jedinej kapsule máte všetko, čo potrebujete, v naozaj vysokých dávkach. Vaše telo sa vám veľmi poďakuje a vaša peňaženka nezostane prázdna (ako pri iných, často nekvalitných produktoch). Takže naša voľba je jasná. A ako ste sa rozhodli vy? :)

Čo o Multi Vitaminerále hovoria naši zákazníci si môžete prečítať TU.

  Kúpiť Multi Vitaminerál 

 

Ak sa vám článok páči, nezabudnite sa oň podeliť s priateľmi. Stačí kliknúť na tlačidlo ZDIEĽAŤ nižšie.