Ako zvládať koronavírus?

V tomto tom článku sa dozviete, ako zvládať Koronavírus, bez akýchkoľvek negatívnych emócií. Ľudia sa snažia chrániť rúškami, dezinfikujú si ruky a vyhýbajú sa preľudneným miestam. Avšak to, kto sa nakazí a kto nie, vo veľkej miere závisí od jeho imunity. Slovo imunita sa podľa pôvodu slova dá preložiť aj ako "oslobodený od". Dá sa teda povedať o ľuďoch, ktorí majú silnú imunitu, že sú "oslobodení od" vírusov, baktérií a chorôb celkovo.

virus

Aj keď by sme mali vitamíny dopĺňať denne, práve v tomto čase si ich telo žiada viac ako inokedy. Vitamíny C, D a vitamíny skupiny B sú tie, ktoré telo najviac potrebuje, aby zvýšilo svoju obranyschopnosť a imunitu.

Vitamín C

Pomáha liečiť chrípku, zápaly, prechladnutie a bráni vstupu infekcií do tela. Reguluje hormonálnu činnosť a prispieva k tvorbe energie. Tiež podporuje imunitu u detí, dospelých a starších osôb.

Vitamín D

Pomáha ochrániť bunky pred oxidatívnym stresom, prispieva k správnemu fungovaniu imunitného systému. Pomáha riešiť bolesť v chrbte, krížoch, kĺboch ​​alebo ramene.

Vitamíny skupiny B

Pomáhajú na zníženie únavy a vyčerpania, na normálnu tvorbu červených krviniek, na zníženie škodlivého cholesterolu v krvi a zníženie krvného tlaku. Je to taktiež najlepšia pomoc pri nespavosti, depresii, či bolesti zubov a uší.

Dodržiavanie nariadení vlády, nosenie ochranných pomôcok a obmedzenie stretávania sa s ľuďmi je dôležité, aby sme z aktuálnej pandémie dostali čo najskôr. Pokiaľ by sme však všetci prijali denne pár vitamínov buď v ovocí a zelenine alebo ako doplnok stravy, celej situácii by to len pomohlo. Naše telo nám to mnohonásobne vráti a je to skvelá investícia v oblasti zdravia a starostlivosti o telo.

 Produkty z článku nájdete TU

 

Ak sa vám článok páči, nezabudnite sa oň podeliť s priateľmi. Stačí kliknúť na tlačidlo ZDIEĽAT nižšie.

korona