Tipy na darčeky pre rodičov a starých rodičov

Určite si každý rok lámete hlavu nad tým, aké vianočné darčeky vybrať svojim rodičom či starým rodičom, aby ste im darovali niečo, čo ich skutočne poteší a urobí im radosť. Rodičom a starkým niekedy stačí ku šťastiu naozaj málo, ale ak darček bude prospešný a pomôže aj ich zdraviu, je to obrovské plus. Preto Vám prinášame 5 tipov na darčeky (nie len vianočné), ktoré potešia vašich rodičov a starých rodičov a podporia aj ich zdravie.

stari rodicia1

1. Kolagén + Kĺbová výživa

Kolagén si za posledné roky získal popularitu medzi ľuďmi a  jeho obľúbenosť nás vôbec neprekvapuje. Už po 25. roku života produkcia kolagénu v tele rapídne klesá, čo má za následok problémy s kĺbami, zranenia, zlomeniny, ochabnutú pokožku či praskanie v kĺboch pri pohybe. Nízka produkcia kolagénu je jednou z príčin starnutia. Kolagén môže v značnej miere zlepšiť stav pokožky, vlasov a nechtov, kostí, šliach, kĺbov a svalov.

Tieto prejavy sú často považované za súčasť starnutia, ale nemusí to tak byť. Pri pravidelnom užívaní sa tieto prejavy môžu zmierniť či dokonca úplne zmiznúť.

Kolagén je perfektný darček pre každého a hlavne pre ľudí po tridsiatke alebo pre rodičov či babky a dedkov.

V našej ponuke nájdete 3 typy kolagénov:

  • Kolagén + kĺbová výživa (pomarančový nápoj v prášku) obsahuje 14 zložiek na podporu kĺbov, šliach, chrupaviek a celého pohybového aparátu. Základom sú hydrolyzované hovädzie kolagénové peptidy typov I,II a III v dennej dávke až 8000 mg. Okrem toho obsahuje Vitamín C, protizápalové zložky ako MSM, glukozamín, chondroitín, kyselinu hyalurónovú, extrakt z rakytníka, vitamín D, kyselinu listovú, vitamín B1, B2, B6, vitamín E a horčík. 

Tento kolagén obsahuje výlučne 100 % prírodnú pomarančovú príchuť a farbivo z betakaroténu. Môžete sa teda tešiť na chutný ovocný nápoj bez akýchkoľvek chemických škodlivín.

  • Kolagén na Pleť, vlasy a nechty (jahodový nápoj v prášku) - zmes látok pre krásu z vnútra, vytvorená pre vašu pokožku, vlasy, nechty. Obsahuje až 9 zložiek - vysoké množstvo 5000 mg klinicky testovaného morského kolagénu typu I a III, vitamín C a E, kyselinu hyaluronovú, zinok, selén a biotín. Dnes je už známe, že stav našich čriev priamo ovplyvňuje aj kvalitu pokožky, vlasov a nechtov. Preto sme do kolagénu pridali vlákninu z klastrovej fazule a enzým papaín, ktoré zabezpečujú výživu črevného mikrobiómu, podporujú trávenie a starajú sa o naše črevá. 
Tento kolagén taktiež obsahuje výlučne 100 % prírodnú jahodovú príchuť a farbivo z červenej repy. Môžete sa teda tešiť na chutný ovocný nápoj bez akýchkoľvek chemických škodlivín. 
 
  • Kolagén + Kyselina hyaluronová + Vitamín C (60 kapsúl) - Posledný kolagén je vo forme kapsúl. Aj tento kolagén môže v značnej miere zlepšiť stav pokožky, vlasov a nechtov, kostí, šliach, kĺbov a svalov. Kyselina hyaluronová pomáha odstraňovať odpad z buniek, ktoré nemajú priamu dodávku krvi alebo malý krvný obeh. Vitamín C prispieva k normálnej činnosti imunitného systému a k ochrane buniek pred oxidatívnym stresom. Vitamín C pôsobí na stav kostí, znižuje mieru vyčerpania. 

 kolageny

2. Wellness pobyt či masáž

Darujte svojim blízkym poukážku na jeden alebo viac dňový wellness pobyt. Spoločne si môžete oddýchnuť v teplej saune, príjemne vychladenej vode a stráviť krásny spoločný čas. Vašich rodičov či starých rodičov takýto druh darčeku určite poteší, pretože budú v prítomnosti svojich milovaných. Okrem toho, tento typ darčeku je taktiež prínosný aj pre zdravie. Starší ľudia často trpia bolesťami nôh, chrbta a rúk. Doprajte im preto masáž celého tela, kde si oddýchnu, naberú množstvo novej energie a chuť do života.

3. Multi Vitaminerál

Náš najpredávanejší produkt, ktorí zákazníci milujú už mnoho rokov, hovorí sám za seba. Ide o unikátne gélové kapsule, ktoré obsahujú viac ako 30  vitamínov a minerálov. Podporuje zdravie, imunitu, dodáva energiu a znižuje únavu. A čo je najlepšie, je vhodný pre mužov aj ženy v každom veku! 

4. Balíčky vitamínov

Hľadáte vhodný darček mamu či otca? Chceli by ste obdarovať starých rodičov, no neviete čím? Na našom webe nájdete rôzne druhy vitamínových balíčkov, takže vybrať ten správny pre vašich blízkych určite nebude problém. A dokonca sú všetky v 10% zľave! 

SK senior7

5. Darčekový poukaz

Chceli by ste svojho blízkeho obdarovať doplnkami výživy, ale neviete, ktorý by bol pre neho vhodný? Kúpte mu jeden z našich darčekový poukazov a nechajte výber na neho. Darovať zdravie nebolo nikdy tak jednoduché. Poukazy nájdete TU.

Veríme, že sme vás aspoň trochu inšpirovali. Darovať zdravie a vitálnejší život je to najkrajšie, čo môžete urobiť.

 

Autor článku: Aneta Hoferová